Kantojyrsintä Vantaa

Laadukasta kantojyrsintää Vantaalla

Eroon turhista kannoista! Tarjoamme kantojyrsintää Vantaalla kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja kunnallisille toimijoille. Kun tontillasi on kanto, josta haluat päästä eroon esimerkiksi ulkonäöllisestä tai käytännöllisestä syystä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Toteutamme kantojyrsinnät erittäin laadukkaasti, huippuluokan jyrsimellä. Näin voimme taata lopputuloksen olevan erittäin laadukas ja saat rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan maksuton arviokäynti tontillesi!

SOITA DANIEL 045 490 7529

Jätä yhteydenottopyyntö:

  Kantojyrsintä Vantaalla – Eroon turhista kannoista

  Kantojyrsintä on prosessi, jossa jyrsimme kantojyrsimen avulla pihaltasi pois kannon, josta haluat päästä eroon. Jyrsiminen on näppärä ja suosittu tapa kannon poistamiseen, sillä jyrsin ei hajota nurmikkoa tai tee pihalle muuta tuhoa, kuten esimerkiksi kaivinkone saattaa tehdä.

  Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun tontillasi on kanto josta haluat päästä eroon. Tulemme sitten paikan päälle arvioimaan millainen kanto on kyseessä ja teemme sinulle tarjouksen sen jyrsimisestä.

  Kantojyrsintää

  Tilaa meiltä kannon jyrsiminen Vantaalla

  Puunkaadosta jää aina jäljelle kanto, joka voidaan joko jättää paikoilleen tai poistaa, esimerkiksi jyrsimällä. Kantojyrsintä voidaan tehdä joko käytännöllisistä syistä, jos kanto on esimerkiksi turvallisuusriski tai esteettisistä syistä, jos se ei näytä hyvältä. Oli tarpeesi kannon jyrsimiselle mikä tahansa, ota meihin yhteyttä niin pääset siitä eroon. Jyrsimme kannot ympäristöä ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

  Monta hyvää syytä tilata kantojyrsintä Vantaalla

  • Varsinkin lapsille kanto voi olla turvallisuusriski, sillä siihen voi kompastua ja satuttaa itsensä. Riski kompastumiseen kasvaa varsinkin kun kanto sijaitsee kulkupolulla tai vaikkapa keskellä pihaa. Kannon juuret ovat myös sateella liukkaat ja niihin saattaa helposti liukastua.
  • Kantojyrsintää tehdään usein myös puhtaasti ulkonäöllisistä syistä. Kanto voi näyttää rumalta ja siitä halutaan siksi eroon. Varsinkaan lahoava kanto ei aina miellytä silmää.
  • Käytännöllisiä syitä kannon jyrsimiseen on esimerkiksi se, että kannon viemä tila halutaan hyödyntää muuta tarkoitusta varten tai sen tilalle halutaan istuttaa esimerkiksi uusi puu.
  • Muita syitä kannon poistamiseen ovat muun muassa, jos kannon juuret estävät tai haittaavat läheisten puiden kasvamista tai jos ötökät alkavat pesiytyä kannon juuriin.  

  Mitä on kantojyrsintä?

  Kantojyrsintä on prosessi, jossa puunkannon juuret ja itse kanto poistetaan maasta jyrsimällä. Kannon jyrsiminen on tehokas ja nopea menetelmä poistaa ei-toivotut kannot pihaltasi tai kiinteistöltäsi.

  Kantojyrsintä alkaa kevyellä juurien esiinkaivamisella, jonka jälkeen kantojyrsin asetetaan kantoon ja itse jyrsintä alkaa. Jyrsin murskaa puun sekä juuret kerros kerrokselta pieniksi sirpaleiksi, jotka ovat helppoja poistaa ja hyödyntää esimerkiksi kuorikatteena tai kompostissa.

  Kantojyrsintä on siis erinomainen tapa poistaa ei-toivotut kannot tehokkaastiturvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

  Turvallisuus on kaikkein tärkein asia kantojyrsinnässä. Ammattilaisina osaamme varustautua kantojyrsintään sopivilla turvavarusteilla ja varmistaa, että työskentelyalue on vapaa mahdollisista esteistä ja ohikulkijoista.

  Kantojyrsinnässä on myös tärkeää valita oikeanlainen kone työhön. Koneen valinta riippuu mm. kantojen määrästä, koosta ja sijainnista. Vaikka markkinoilla on paljon pieniä jyrsimiä jopa kotikäyttöön, me käytämme vain suurempia, ammattimaisia laitteita, jotka on suunniteltu järeämpään käyttöön.

  Kantojyrsintä hinta Vantaa

  Kuinka paljon kantojyrsintä maksaa Vantaalla?

  • Kantojyrsinnän kustannukset vaihtelevat riippuen monista tekijöistä, kuten kannon koosta, puulajista ja maaperästä. Toisin sanoen, mitä suurempi tai monimutkaisempi kanto on, sitä enemmän kannon jyrsiminen kustantaa.
  • Muista kuitenkin, että kantojyrsintä on investointi pihan ulkonäköön ja toimivuuteen. Uusi viheralue tai istutukset voidaan suunnitella tehtyyn tilaan, mikä lisää pihan arvoa ja viihtyisyyttä.
  • Voit tilata meiltä kantojyrsinnän joko erikseen toteutettuna tai samalla kun toteutamme sinulle puunkaatoa.

  Tilaa Puunkaatajilta kantojyrsintä Vantaalla! Sovitaan maksuton arviokäynti.

  Puunkaatajat Vantaalla