Sivuston yksityisyys ja tietosuojakäytäntö:

Otamme yksityisyytesi vakavasti ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme.

Tietojen kerääminen: Keräämme henkilötietoja, kun täytät yhteydenottolomakkeen verkkosivustollamme tai soitat sivustolla olevaan numeroon. Näihin tietoihin kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kaikki muut lomakkeessa antamasi tiedot, kuten osoitetietosi. Lisäksi keräämme tietoa esimerkiksi puhelun kestosta.

Keräämme myös tietoja vierailustasi verkkosivustollamme. Kerättyihin tietoihin kuuluvat mm. selaintyyppisi, laitetyyppisi ja muut käyttötiedot, kuten vierailun kesto.

Tietojen käyttö: Käytämme keräämiämme tietoja voidaksemme tarjota sinulle yhteydenottolomakkeella pyytämääsi palvelua. Tämä saattaa edellyttää tietojesi jakamista kolmansien osapuolien kanssa, jotka täyttävät tilauksesi. Käytämme tietoja myös parantaaksemme verkkosivustoamme ja palveluitamme sekä kommunikoidaksemme kanssasi tuotteistamme ja palveluistamme.

Tietojen jakaminen: Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmannen osapuolen kanssa, jotta saamme tarjottua sinulle pyytämäsi palvelun. Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Voimme myös jakaa tietojasi viranomaisille tai muille kolmansille osapuolille, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos uskomme hyvässä uskossa, että tietojen luovuttaminen on tarpeen oikeuksiemme suojaamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaisten pyyntöihin vastaamiseksi.

Tietoturva: Toteutamme kohtuullisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai paljastamiselta. Mitään internetin tai sähköisen tallennusjärjestelmän kautta tapahtuvaa tiedonsiirtoa ei kuitenkaan voida taata täysin turvalliseksi. Siksi emme voi taata henkilötietojesi ehdotonta turvallisuutta.

Oikeutesi: Sinulla on oikeus tutustua henkilötietoihisi, korjata tai poistaa ne milloin tahansa. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä verkkosivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön: Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme niistä sinulle sähköpostitse tai julkaisemalla ilmoituksen verkkosivustollamme.

Ota meihin yhteyttä: Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä verkkosivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Sivuston käyttöehdot:

Verkkosivustomme on alusta, joka yhdistää kuluttajan ja yrittäjän. Emme itse toteuta sivustolla kuvattuja palveluita, vaan välitämme sivuston kautta tulleet yhteydenotot alan toimijalle, joka hoitaa yhteydenpidon kuluttajan kanssa sekä toteuttaa hänen tarvitsemansa palvelun. 

Pyrimme löytämään palveluntarjoajaksi luotettavan ja kokeneen yrityksen, mutta emme kuitenkaan ole vastuussa yrityksen tarjoamista palveluista, emmekä takaa kyseisen yrityksen tarjoamien palveluiden laatua. Kaikki kuluttajan ja yrittäjän väliset sopimukset ovat yksinomaan näiden osapuolten välisiä. Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka tapahtuvat verkkosivustomme kautta tehdyn yhteydenoton jälkeen, palveluntarjoajan tarjoamien palvelujen käytöstä.

Kaikki kuluttajan ja palveluntarjoajan väliset sopimukset ovat ainoastaan näiden osapuolten välisiä. Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat verkkosivustomme tai palveluntarjoajien tarjoamien palvelujen käytöstä.

Käyttämällä verkkosivustoamme ja ottamalla yhteyttä verkkosivuston kautta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt nämä käyttöehdot. Varaamme oikeuden päivittää sivuston käyttöehtoja tarpeen mukaan sekä tehdä niihin tarkennuksia.